Delivery and Returns | Van Leersum

Delivery and Returns

DELIVERY

Van Leersum is er trots op klanten een niveau van klantenservice te bieden dat gelijk is aan de kwaliteit van onze collectie. Het is in ons belang om u een zo goed mogelijke service aan te bieden die een aanvulling vormt op ons bedrijf.

Wij verzenden naar Nederland , België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Elk pakket wordt verzekerd verstuurd.

 

Onze bezorgkosten:

Nederland €5.99

België €7.99

Luxemburg €10.99

Duitsland €8.99

Frankrijk €12.99

Levertijd:

Levering is binnen 1-4 werkdagen als het artikel op voorraad is. Zodra uw bestelling verzonden is, krijgt u een bevestiging per e-mail.

Als uw pakket groter en kwetsbaarder is, wordt er vooraf telefonisch een afspraak met u gemaakt om de bezorg datum af te spreken.

RETURNS

Het retourneren van een product / bestelling kan heel snel en gemakkelijk, de onderstaande stappen worden getoond:

1. Stuur een e-mail naar info@vanleersum-interior.nl met je retourmelding. In de retourmelding geef je precies aan wat je wilt retourneren.

2. Na ontvangst van uw retourmelding ontvangt u een retourmail van de MyParcel retourdienst.

3. Open de mail en druk op Print je retourlabel.

4. Voer uw e-mailadres in en betaal.

5. Na betaling ontvang je een e-mail met het retourlabel. Plak het label op de verpakking en bezorg het zo snel mogelijk bij een PostNL locatie.

Voorwaarde is dat het item ongebruikt, ongemonteerd en onbeschadigd is en dat het item nog in de originele verpakking zit. De retourkosten zijn voor eigen rekening. U moet het artikel goed verpakt retourneren vanwege de kwetsbaarheid van onze producten.

Van Leersum Interior 2020 © | VAT NL858496161B01