Levering & Retouren | Van Leersum Interior

Levering & Retouren

LEVERING

Van Leersum Interior is er trots op klanten een klantenservice te bieden die gelijk is aan de kwaliteit van onze collectie en het is in ons eigen belang om u een postorderservice aan te bieden die past bij ons bedrijf.

Zendingen zijn beschikbaar naar Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Elk pakket dat we verzenden, wordt per koerier verzonden en is verzekerd.

 

Onze bezorgkosten:

Nederland €5,99

België € 7,99

Luxemburg € 10,99

Duitsland € 8,99

Frankrijk € 12,99

Levertijd:

Levering is binnen 1-3 werkdagen indien het artikel op voorraad is. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mailbevestiging.

Indien uw pakket groter en kwetsbaarder is, wordt vooraf telefonisch een afspraak met u gemaakt om de bezorgdatum af te stemmen.

ONLINE RETOUR

Ruilen of retour sturen mag tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Houdt u er rekening mee dat uw retour binnen 14 dagen na ontvangst wel bij ons binnen dient te zijn.

Het retourneren van een product/bestelling kan heel snel en eenvoudig, de onderstaande stappen worden weergegeven:

1. Stuur een mail naar info@vanleersum-interior.nl met je retourmelding. In de retourmelding geef je precies aan wat je wilt retourneren.

2. Na ontvangst van je retourmelding ontvang je van ons een retour e-mail.

3. Open de mail en druk op Print je retourlabel.

4. Voer uw e-mailadres in en betaal.

5. Na betaling ontvang je een e-mail met het retourlabel. Plak het etiket op het pakket en bezorg het zo snel mogelijk op een Post-locatie.

Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt, ongemonteerd, onbeschadigd is en dat het artikel zich nog in de originele verpakking bevindt. De retourkosten zijn voor eigen rekening. U dient het artikel goed verpakt te retourneren vanwege de kwetsbaarheid van onze producten.

WINKEL RETOUR

Voor het retourneren van producten die in de winkel zelf zijn aangekocht geldt het volgende:

1. U beschikt over de originele bon.

2. Het product is ongebruikt, ongemonteerd, onbeschadigd en is voorzien van de originele verpakking.

UITZONDERINGEN OP HET RECHT RETOUR

Er zijn echter wel een paar uitzonderingen op het recht van retour.

De volgende artikelen worden helaas niet terug genomen:

Behang, verf, gordijnen, meubelen (banken, stoelen, tafels ed.), verlichting die speciaal voor u besteld wordt, vloerkleden en alle andere artikelen die speciaal voor u besteld worden omdat ze niet standaard deel uit maken van de winkelvoorraad. Als ook maatwerkartikelen, speciaal voor u gemaakt.  

Twijfelt u of iets wel of niet terug mag? U kunt hierover altijd contact met ons opnemen.